Objavio: ebit

Dana 27. ožujka 2010. godine, u organizaciji Agencije za civilno zrakoplovstvo održan je tečaj Obuke za obnavljanje znanja iz područja zrakoplovne medicine s temom: Novo izdanje Pravilnika o zdravstvenoj sposobnosti zrakoplovnog osoblja i uvjetima kojima

Dana 27. ožujka 2010. godine, u organizaciji Agencije za civilno zrakoplovstvo održan je tečaj Obuke za obnavljanje znanja iz područja zrakoplovne medicine s temom: Novo izdanje Pravilnika o zdravstvenoj sposobnosti zrakoplovnog osoblja i uvjetima kojima mora udovoljavati poduzetnik koji obavlja liječničke preglede zrakoplovnog osoblja.
default image


Dana 27. ožujka 2010. godine, od 09:00 do 17:00 sati, u organizaciji Agencije za civilno zrakoplovstvo održan je tečaj Obuke za obnavljanje znanja iz područja zrakoplovne medicine s temom: Novo izdanje Pravilnika o zdravstvenoj sposobnosti zrakoplovnog osoblja i uvjetima kojima mora udovoljavati poduzetnik koji obavlja liječničke preglede zrakoplovnog osoblja.

Polaznici tečaja su ovlašteni zrakoplovni-medicinski ispitivači (Authorised Medical Examiner - AME) s važećim i isteklim ovlašenjem, članovi liječničkih povjerenstava i njihovi suradnici, kandidati za AME te ostali zainteresirani doktori medicine čije su aktivnosti vezane uz zrakoplovstvo.

Tečaju je prisustvovalo ukupno 23 polaznika, a ispit provjere znanja završilo je ukupno 22 polaznika.